Hur gör jag nu?

Att mista en nära vän eller anhörig är en av livets mest omvälvande händelser. Det uppstår många frågor och det kan vara svårt att tänka klart och rationellt. Därför är det helt naturligt att känna osäkerhet och oro inför sådant som måste tas om hand inför en begravning. Vad ska man då göra vid ett dödsfall? Ett bra råd är att du inte ska ha för bråttom. Det här är en situation som man naturligt nog inte kan behärska på samma sätt som vardagliga saker i livet. Du är därför varmt välkommen att vända dig till oss närhelst du vill. Vi kan försäkra dig om att vi har all den erfarenhet och all den kunskap som krävs för att du ska få det stöd och den hjälp du behöver.

 
För dig som vill läsa mer om allt som ska ordnas runt en begravning har vi tagit fram en skrift som heter ”Hur gör jag nu”. I den hoppas vi att du får svar på dina första frågor. Skriften kan du läsa här.
 
 
Du är också välkommen in till oss på Andersson-Munkert Begravningsbyrå och hämta den eller också beställer du den från vår bransch- och medlemsorganisation
Sveriges Begravningsbyråers Förbund – begravningar.se.
 
En viktig del av din trygghet är det faktum att vi är en auktoriserad begravningsbyrå, med allt vad det innebär i fråga om kunskapskrav och konsumenttrygghet. Här kan du läsa mer om  alla de krav som ställs på oss som auktoriserad begravningsbyrå.