En vacker gravvård

Gravstenen eller gravvården är en bestående symbol. För kommande generationer bevarar och hedrar den minnet av någon som stod oss nära i livet. När det gäller gravvårdar har vi flera samarbetspartners som vi anser tillhöra de mest kompetenta på marknaden.

Att bestämma sig för en gravvård är ett viktigt beslut. Därför är det klokt att fråga oss till råds innan du slutligen bestämmer dig. Vi har ett brett sortiment gravvårdar, både i sten och andra material. Vi kan vägleda dig och ge information om vilka möjligheter som finns att sätta en personlig prägel i form av bildmotiv och text på gravvården. Vi kan också följa med ut på kyrkogården för att visa dig hur olika stenar ter sig i olika miljöer.

Verkligheten är det bästa katalogmaterialet, men det finns naturligtvis också ett bra åskådningsmaterial som du får låna med dig hem för egna studier.  Vi sammanställer dina önskemål och återkommer med en ritning och prisuppgift. Vi kan även hjälpa dig som vill omarbeta en befintlig minnesvård. På samma sätt som gäller själva begravningen får du förstås en offert på den gravvård du önskar. Det innebär att du därefter har tid på dig att fatta ett avgörande beslut.

QR-kod på gravsten.

Nu kan man, med hjälp av en QR-kod och en smartphone, direkt vid graven besöka den avlidnes digitala minnessida på nätet.

Produkten, som kallas QR-bricka, finns nu tillgänglig för beställning här >>

Via en app scannar man av streckkoden med telefonen och kommer då direkt till en webbsida, en film, en minnessida eller ett foto-kollage.

QR-brickan kan beställas med eller utan bild och klistras fast på gravstenen med ett special-lim, som inte skadar stenen och som gör att den är lätt att få bort. Den är dessutom liten och diskret och stör inte gravstenens övriga dekorationer. Beställ QR-brickan här hos vår samarbetspartner InMemory