Gravsten

Vi samarbetar med GRF Gravstenar

GRF Gravstenar är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av gravstenar. Deras stora geografiska spridning gör dem unika genom att de har möjlighet att hjälpa kunder i hela Sverige.

GRF erbjuder gravstenar inom samtliga prisklasser. Den normala leveranstiden är 8 veckor. Via GRF:s hemsida kan ni själva designa utformningen på vald gravstensmodell genom ett unikt och lättanvänt designverktyg. Genom verktyget får ni en ritning och prisuppgift på den utvalda gravstenen presenterad direkt i dator, mobil eller surfplatta.

I grundpriset som visas på GRF:s hemsida ingår text och dekor på gravstenen, frakt, montering, ansökan till kyrkogårdsförvaltning och samt en extra trygghet för kunden eftersom GRF erbjuder en 25-årig Skadegaranti. Se fullständiga villkor under ”Allmänna villkor” på GRF.se.

Personalen hos GRF Gravstenar finns tillgängliga via telefon, e-post och brev för att kunna svara på era frågor angående gravstenar.  På GRF.se finns det även en ny chattfunktion där man snabbt kan få snabba svar på sina funderingar.

Välkommen att besöka GRF.se eller något av deras sex försäljningskontor runt om i Sverige.